Rüyada Gelinlik

Rüyada Gelinlik


Rüyada gelinlik rüya sahibi için farklı şekillerde yorumlanabilir. Rüyada bekar bir erkek ya da bayanın gelinlik görmesi kısmet ve evliliğe delalet eder. Rüyada evli bir erke ya da bayan için olan bir kimsenin gelinlik giymesi ise mutluluk ve sevince işaret eder. Rüyada gelinlik ferah, mutluluk, sevinç ve iyi gelişmelere işaret eder. Rüyada güzel gelinlik iyiye, çirkin ve güzel olmayan bir gelinlik sorunlara tabir olunabilir.

 

Rüyada gelinlik iyi ve güzel haberlere tabir olunabilir. Rüyada beyaz gelinlik mutluluk, neşe, sevinç ve huzura işaret edebilir. Rüyada yeşil gelinlik hayra ve kısmete işaret edebilir. Rüyada siyah gelinlik mala yorumlanabilir. Rüyada sarı gelinlik hastalıklara, rüyada mavi gelinlik zenginlik ve ailede geçimine, rüyada pembe gelinlik sevda, mutluluk ve neşeye yorumlanabilir.

 

Rüyada kırmızı gelinlik aşka ve arzuların gerçekleşmesine, rüyada kahverengi gelinlik dünyalığa ve uzun olmayan yolculuğa işaret edebilir. Rüyada turuncu gelinlik arkadaş ve dostluk bağlarına, rüyada leylak rengi gelinlik olumlu düşüncelere, rüyada açık yeşil gelinlik uyumlu olmaya, rüyada mor gelinlik sevgiye ve yeteneğe, rüyada gümüş rengi gelinlik duruluğa ve saflığa delalet edebilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica