Rüyada Kedi Görmek

Rüyada Kedi Görmek

 

Rüyada kedi görmek rüya sahibi eğer kedileri seviyorsa onun için iyi ve vefalı bir arkadaşa, kedilerden hoşlanmıyorsa düşmana, rüyada kedi görme ev kadınına, aileden bir kimseye, hırsızlığa, düşmanlığa ve hüzne yorumlanabilir. Rüyada kedi yavrusu görmek evli bir bayan ya da erkek için bebek sahibi olmaya, evli olmayan kimseler için izdivaca, iş sahibi olmaya ve belirli bir gelir elde etmeye, rüyada kedi yarusu bazen tekbaşına ve yalnız kalmaya tabir olunabilir.

 

Rüyada kedi sevmek iyi bir dosta, rüyada kedi köpek görmek hizmetçiye, kötü bir bayana, zevkine ve rahatına düşkün kimselere, zararlı veya yaralı şeylere, rüyada kedi ısırması zorluk ve sıkıntılarla karşılşamaya, sağlık sorunlarına ve bunların neticesinde yeniden iyileşmeye ve düzlüğe çıkmaya işaret edebilir. Rüyada kedi öldürmek bir hırsız ile karşılaşmaya, onu yakalamaya ve güvenlik güçlerine teslim etmeye, rüyada kedi kesmek hırsızlarla mücadele etmeye, rüyada kedi kovalamak iyi ve olumlu gelişmelere tabir olunabilir.

 

Rüyada kedi görmek ne demek sorusunun cevabı olarak rüyada kedi düşmana, hırsıza, kadına, hizmetçiye, zarar ya da yarara rüyada kediler görmek ya da rüyada çok kedi görmek kedi gibi tabir edilebilir. Rüyada kedi almak mal ve para biriktirmeye, rüyada kedi satmak malını ve parasını dağıtmaya, rüyada kedi aramak gerçekleşmesini istediğiniz şeylerin gerçek olmasına yorumlanabilir.

 

Rüyada kedi ağlaması sevince ve mutluluğa, rüyada kedi boku görmek kısa bir yolculuğa çıkmaya, rüyada kedi balığı görmek sizin için iyi ve güzel fırsatlara, rüyada kedi başı görmek zor ve çetin işlere, rüyada kedi beslemek rüyanın görülme şekline göre farklı şekillerde tabir olabilir. Rüyada kedi cırmalaması uzun süre devam edecek olan bir sağlık sorununa, rüyada kedi çiftleşmesi görmek ya da rüyada kedi çiftleşmesi değişik şeylere işaret edebilir.

 

Rüyada kedi çişi, rüyada kedi çişi görmek ya da rüyada kedi çiş sağlık sorunlarına ve kavgaya, rüyada kedi doğurmak, rüyada kedi doğurtmak, rüyada kedi doğururken görmek, rüyada kedi doğurması,  rüyada kedi doğurduğunu görmek kendi için çok zor olacak bir işle karşılaşmaya, rüyada kedi dövmek kötü bir iş yapmaya, rüyada kedi doyurmak, rüyada kedi eti görmek hırsızlıkla elde edilmiş mala, rüyada kedi eti yemek sihir ile ilgili şeyler öğrenmeye yorumlanabilir.

 

Rüyada kedi emzirmek büyük bir adamın sütannesi olmaya, rüyada kedi elimi ısırdı bazı sıkıntılı durumlara, rüyada kedi fare görmek, rüyada kedi fare, rüyada kedi fareyi yediğini görmek, rüyada kedi fareyi yedi bir fesadın yok olmasına, gösterişe ve nifaka, rüyada kedi fırlatmak boşa gidecek gayrete, rüyada kedi görmek ne demek, rüyada kedi görmenin anlamı, rüyada kedi gördüm, rüyada kedi gözü görmek, rüyada kedi gözleri görmek, rüyada kedi görmek neye yorumlanır sorularının cevabı için yukarıya bakılabilir.

 

Rüyada kedi kesmek bir hırsızın hakkından gelmeye, rüyada kedi kovalamak keder, düşmanlık ve hüzünlü hallere, rüyada kedi köpek kavgası görmek, rüyada kedi köpek fare görmek, rüyada kedi ile kavga etmek, rüyada kedi ile fare görmek, rüyada kedi ısırması çeşitli sağlık sorunlarına, rüyada kedi işemesi, rüyada kedi idrarı görmek, rüyada kedi işemesi görmek kavga ve dövüşe, rüyada kedi ile boğuşmak sağlık sorunlarından, dert, sıkıntı ve üzüntülerden kurtulmaya tabir olunabilir.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Rüyada Kedi Görmek Ne Anlama Gelir - https://www.neoldu.com/ruyada-kedi-gormek-ne-anlama-gelir-13401h.htm

Adsız dedi ki...

Rüyada yılan görmek; https://tespit.net/ajanda/ruyada-yilan-gormek-ne-anlama-gelir-867

https://tespit.net dedi ki...

Teşekkürler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica