Rüyada Koltuk Görmek

Rüyada Koltuk Görmek

 

Rüyada koltuk görmek rüyanın görüldüğü yere göre farklı şekillerde tabir olunur. Rüyada evde koltuk görmek dünya malına ve eşe, bir kurumda ya da kuruluşta koltuk görmek sahip olduğunuz ya da ileride olacağınız meslek ve görevlere tabir olunabilir.

 

Rüyada koltuk taşımak kendi çabalarınız ile çeşitli iş ve gelişmelerin tamamlanmasına, rüyada koltuk takımı görmek eğer görülen koltuklar şatafatlı, güzel ve gösterişli ise makam ve mevkie, rüyada koltuk minderi görmek rahata, huzura ve feraha ermeye yorumlanabilir.

 

Rüyada koltuk görme makam, rütbe, maddi ve manevi güce, rüyada koltuktan düşmek sorun ve sıkıntıların üstesinden gelip başarı ve mutluluğu yakalamaya, rüyada koltukta yatmak rüya sahibi için yolculuğa işaret edebilir.

 

Rüyada koltukta oturmak sonuçlanmayacak arzulara ve doğru olmayan fikirlere, rüyada rahat ve güzel bir koltukta oturmak rahata ve emniyete tabir olunabilir. Rüyada koltuk almak başarılı olmaya ve bolluğa, rüyada koltuk bakmak ya da rüyada koltuk değiştirmek rüyanın görülme şekline göre değişik şekillerde tabir olunabilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica