Rüyada Masa Görmek

Rüyada Masa Görmek

 

Rüyada masa görmek rüya sahibi için kısa zaman içerisinde talih ve bahtında meydana gelecek açıklığa ve şansa, paraya, mal ve mülke, sahip olunan ya da ileride sahip olunacak olan işe tabir olunabilir. Rüyada masa ve sandalye görmek eğer sandalye üzerinde oturan birisi varsa iyiye yorumlanabilir.

 

Rüyada masa hazırlamak arzu ve isteklerin gerçekleşmesine, rüyada masa başında oturmak rahat ve huzura erişmeye, çevredekilerle iyi ilişkiler içerisinde olmaya, rüyada masa toplamak mal ve para biriktirmeye, arzulara ulaşmaya, rüyada masa etrafında oturmak bazen iş hayatında sıkıntılara ve geçim darlığına tabir olunabilir.

 

Rüyada masa lambası görmek mutluluğa ve başarıya, rüyada masa üstüne çıkmak rüyanın görülme şekline göre farklı şekillerde yorumlanabilir. Boş masa geçim konusunda meydana gelecek sıkıntılara, dolu masa nimetlere ve bolluğa işaret edebilir.

 

Kurulmuş masa görmek zengin olmaya, huzura ve rahata, rüyada masa iş hayatında çeşitli yeniliklere ve değişimlere, masa her konuda çalışma şevkine ve göstereceğiniz gayrete, bazen masa maddi konularda sıkıntıya delalet edebilir. Rüyada masa örtüsü görmek bazı şeyleri saklamaya ve gizlemeye tabir olunabilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica