Rüyada Tişört Görmek

Rüyada Tişört Görmek

 

Rüyada tişört görmek rüya sahibi için yakın zamanda rahat, huzurlu ve güzel günler yaşayacağına, rüyada gömlek hediye almak aşk ve özel hayatta başarı, mutluluk ve şansı yakalamaya, rüyada beyaz tişört görmek muradınızın gerçekleşeceğine tabir olunabilir.

 

Rüyada tişört yırtılması ya da yırtık tişört görmek dünya malı ve sahip olacağınız bol paraya, rüyada tişört giymek eğer rüyada tişört giyen kimse bayan ise onun eşine, eğer tişört giyen kimse erkek ise onun hanımına delalet edebilir.   

 

Rüyada kısa tişört giymek değiştirmek görmek sorunlu günlerden kurtulmaya ve bebeğe işaret edebilir. Rüyada güzel gösterişli bembeyaz göz alıcı tişört görmek asmak bu dünyadaki ve öteki dünyadaki güzelliklere işaret edebilir.

 

Rüyada tişört sevgiliden ayrılmaya, bahtsızlığa ve mutsuzluğun, kirli tişört görmek çeşitli hastalıklara, rüyada yırtık tişört sevdiğiniz kişi ile yaşayacağınız can sıkıcı olaylara, çeşitli soru işaretlerine ve kıskanma durumlara işaret edebilir.

 

Rüyada tişört giydiğini görmek kısa zaman içerisinde bazı sıkıntılı durumlarla karşılaşılabileceğine, rüyada tişört çıkarmak tişört giymenin tersi ile yani kısa zamanda sıkıntılardan kurtulmaya tabir olunabilir.

 

 

Rüyada tişört dikmek, yıkamak, hediye almak, rüyada tişört kesmek, rüyada tişört görmek ne demek, rüyada tişört aldığını görmek, rüyada tişört vermek, rüyada tişört çıkarmakrüyada tişört satın almak, almak, çıkarmak farklı şekillerde, rüyada tişört ütülemek ve ütülenen tişörtü asmak sıkıntılı durumlardan kurtuluşa işaret edebilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica