Rüyada Tohum Görmek veya Ekmek

Rüyada Tohum Görmek veya Ekmek

 

Rüyada tohum görmek rüya sahibi ve sevdikleri için bolluğa, berekete, çocuk sahibi olmaya, servet ve zenginliğe, yararlı bilgiler içeren kitaba, sağlık sorunları yaşayan kimseler için bu sorunlardan kurtuluşa, rüyada tohum görme bazen tasa, gam ve üzüntüye, mali sıkıntıların sona ermesine yorumlanabilir.

 

Rüyada tohum ekmek ya da tohum ektiğini görmek rüyayı gören kimse evli değil ise evliliğe, hamileliğe ve bebeğe, miktarı az olmaya mala ve paraya, tohum ekilmeyecek kadar kötü yerlere tohum ekmek verilen nimetleri israf etmeye tabir olunabilir.

 

Rüyada tohum toplamak mal, eşya, para ve değerli şeyler toplamaya, rüyada tohum almak başarıya ve mutlu olmaya, rüyada tohum ekmek görmek ya da rüyada tohum ektiğini veya ekildiğini görmek çocuk sahibi olmaya, yeni adımlar atmaya, rüyada tohum serpmek eğer tohumlar yetişir ve yeşerirse mal ve paraya işaret edebilir.

 

Rüyada yeşil tohum görmek kısmete, rüyada filizlenmiş tohum görmek veya rüyada çimlenmiş tohum görmek attığınız adımlarda gelişmeler olmasına, çeşitli fırsatlara rüyada çiçek tohum görmek rüyanın görülme şekline göre değişik şekillerde yorumlanabilir.

 

Rüyada tohum görmek, ne demek, ne anlama gelir, nedir, ne demektir, rüyada tohum ekmek ne demek sorularının cevabı için yukarıdaki açıklamalar incelenebilir.

1 yorum:

çiçek dedi ki...

çok güzel bir paylaşım teşekkürler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica