Rüyada Turp Görmek veya Yemek

Rüyada Turp Görmek veya Yemek

 

Rüyada turp görmek rüya sahibi için yapacağı iş ve ticaret ile elde edeceği temiz kazanca, kutsal topraklara gitmeye ve hac farizasını yerine getirmeye, yeri yurdu belli olmayan değişik zamanlarda değişik yerlerde bulunan kimseye, rüyada turp görme şans ve talih açıklığına yorumlanabilir.

 

Rüyada turp yemek siz ve sevdiklerinize mutluluk getirmeyecek bazı olay ve davranışlara, sonucunda pekte mutlu olmayacağınız bazı adımlar atmaya, rüyada turp tarlası ya da bahçesi görmek arzu ve isteklerin gerçekleşmesine, mutlu, başarılı, sağlıklı ve güzel bir yaşama tabir olunabilir.

 

Rüyada turp almak eşya ve değerli şeyler toplamaya, rüyada turp soymak kısmete ve isteklerin gerçek olmasına, rüyada turp yediğini görmek pişmanlığa, rüyada turp otu görmek aynı şekilde yorumlanabilir.

 

Rüyada kırmızı turp görmek maddi değeri olan şeylere ve paraya, rüyada siyah ya da kara turp görmek bazı sorun ve sıkıntılara işaret edebilir. Rüyada turp görmek, rüyada turp yemek görmek, ne demek, nedir, ne anlama gelir, rüyada turp yemek ne demek sorularının cevabı için yukarıdaki açıklamalara bakılabilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica